Over mij

Wie zit er achter Blijdehand?

LISETTE

Altijd mogelijkheden zien en ideeën hebben, heerlijk!

Wil je meer weten? info@blijdehandmetlisette.nl

Hoi!

 

Wie ik ben? Een creatieve stuiterbal, een gevoelige kleurrijke tuttebol, een sterke doorzetter, een helper die gelukkig wordt van het geluk van een ander...ja dat zijn in het kort wel mijn 'stempeltjes'.

 

Bloemenmeisje

Een klein stukje geschiedenis dan maar. Als klein meisje was ik altijd al gek op flora en fauna. Wat wilde ik dan ook worden? Juist, dierenarts! Hmmm, dat bleek een 'no go' te zijn, maar toch bleef ik liefde voelen voor alles wat groeit en bloeit en jawel de stap naar de titel bloemenmeisje werd gezet. Beide land- en tuinbouwscholen heb ik met veel plezier doorlopen om vervolgens vast te lopen...ik was totaal niet klaar voor het werkende leven, ik wilde meer kennis opdoen...maar waarin?!

 

Journalistiek & voorlichting tot aan regelneef

Verder studeren, dat wilde ik. Koppie gebruiken en daarmee creatief zijn. Al nadenkende over een opleiding kwam ik uit op een het schrijvende vak. Lezen en schrijven zijn samen een tweede liefde van me en zo bedacht ik het scenario dat ik later kon gaan schrijven voor een vakblad in de bloemenwereld; the best of both worlds!

 

Wishfull thinking natuurlijk, uiteindelijk bleek de journalistieke wereld voor mij een achter-de-ellebogen-ego wereld te zijn en voelde ik me veel meer thuis in het beroepenveld van de pr & communicatie.

 

Na een prima afstuderen en wat job-gehop, blijkt er in mij een regelneef te schuilen die gebruikt maakt van haar communicatie skills. Ik ben al heel wat jaartjes werkzaam in het office management. Dienst verlenen zit in mijn bloed en doe ik erg graag. Maaaaaaarrr!!! Het bloemenmeisje was er altijd nog en nog steeds en hoe....

 

Ontstaan van Blijdehand

In mijn vrije tijd was ik altijd nog aan het knutselen, freubelen, tekenen, plantaardige creaties aan het creeren, mandalaś en muurtekeneningen aan het maken noem maar op...Ook werd ik geregeld door familie en vrienden gevraagd om wat 'moois' te maken.

 

En toen was daar het idee om workshops te gaan geven, het bleef maar terugkomen in mijn hoofd. Na heel veel 'ja ik ga eraan beginnen, tot nee, dat wordt niks' momenten ben ik het 'gewoon' gaan DOEN!! Sinds 1 november 2015 is Blijdehand alive-and-kicking en man wat word ik daar blij van! Naast mijn baan als office manager stop ik er veel tijd en energie in die ik in grote getalen terug krijg van mijn workshoppers!

 

Diverse workshops

Het groeit en het geeft een heerlijk gevoel. Ik haal mijn inspiratie uit het zelf volgen van workshops, internet, de natuur en mijn eigen kijk op creativiteit. Eigenlijk hebben mijn workshops altijd wel een 'groene knipoog', maar een uitstapje naar een potlood of een penseel hoort er zeker bij. Kerstharten, paas- en schelpenkransen, kinderfeestjes zijn inmiddels de revue gepasseerd en de volgende workshops, kei-stippen, zoeter-dan-zoet kop-en schotels en stoere herfst creaties zijn inmiddels ook geschiedenis.

 

Locatie

Na diverse locaties te hebben uitgeprobeerd ben ik vanaf augustus 2016 te vinden in Ann's Hoeve, een krachtplek, omringd door prachtige natuur, daar voel ik me thuis en ontvang ik mijn Blijdehandjes.Ik ben vooral heel dankbaar dat ik dit mag doen en wordt er onzettend blij van als ik jou, glimmend van trots mag zien vertrekken met jouw eigentijdse, persoonlijke, creatieve (groene) creatie.

 

Heel graag tot Blijdehand!

 

Enne stuur mij een berichtje en/of LIKE de Blijdehand Facebookpagina!

 

Kleurrijke groet!

 

Lisette Frèrejean