SINTERKRANS

16 november 2016!

'Sinterkrans'

 

Locatie

Op woensdagmiddag 16 november a.s. zijn jullie vanaf 13.30 uur van harte welkom bij Ann's Hoeve aan de Bredestraat 6 te Breda.

 

We knutselen samen door tot 17.00 uur. Maar niets 'moet', maar alles mag uiteraard

 

 

Blijdehand 'Sinterkrans'

Wie zoet is krijgt lekkers!

Doe jij samen met je kanjer mee met mijn eerste mama/kind workshop? Vanaf ongeveer 6 jaar is je dochter of zoon(!) samen met jou, op woensdagmiddag 16 november, van harte welkom op de prachtige hoeve van Ann.

 

Tuurlijk mag je ook alleen komen of met je kleinkind, neefje of nichtje, buurmeisje/buurjongen. Gezellig juist, al die stuiterballen in deze tijd!

 

Al het snoep wat Piet maar kan bedenken en voor ons heeft meegebracht verwerken we op een krans; voor op tafel, of om op te hangen. Er is een voorbeeld aanwezig (zie foto) maar jullie bepalen helemaal zelf wat je maakt, laat het maar ontstaan :) !! Even 1 aandachtspuntje; we werken met een lijmpistool en de lijm wordt loeiheet, dus werk écht samen met je kind en ik help natuurlijk ook!

 

De kosten bedragen voor jullie samen € 35, inclusief materiaal koffie/thee & limonade. Buiten al het snoepgoed voor op de krans, wordt er ook voor iets lekkers gezorgd wat je mag opeten!

 

Ik heb er alweer zin in!

Aanmelden?

Wil je je aanmelden, klik dan hier. Je bent van harte welkom!